Rekruteer via exMil2Civ en versterk je team!

Bij exMil2Civ begrijpen we dat het vinden van de juiste persoon voor uw bedrijf cruciaal is. Al onze kandidaten hebben een uitgebreide ervaring binnen Defensie

Of u nu behoefte heeft aan tijdelijke ondersteuning voor een specifiek project of op zoek bent naar een vaste aanwinst voor uw team, wij zijn er om u te helpen.

Onze selectieprocedure zorgt ervoor dat we steeds de meest geschikte kandidaten voorstellen. We hechten veel belang aan het vinden van de juiste match. Wij kijken niet alleen naar de technische vaardigheden maar ook naar de persoonlijkheid en de motivatie van de kandidaat.

Met exMil2Civ kunt u rekenen op een betrouwbare partner. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we u kunnen helpen. 

Onze werkwijze

exMil2Civ is een unieke speler op de arbeidsmarkt. Wij stellen alleen kwaliteitsvolle kandidaten voor met een militaire achtergrond.  

Vertrouwen en duidelijke afspraken vormen de basis van onze samenwerking.  Schriftelijk als het kan, mondeling als het moet. Voor ons is een woord een woord  

Werken met exMil2Civ start met een samenwerkingsakkoord. Vrijblijvend en kosteloos. Jij bepaalt welke vacatures wij hernemen op onze vacaturepaginaJij beslist of je met onze kandidaten verder wil. 

Voor onze talent pool werken wij op dezelfde wijze. Hierdoor kunnen we snel schakelen wanneer jouw project in een stroomversnelling raakt. Wij bieden unieke expertise ter ondersteuning. De juiste persoon, op het juiste moment.

Werken met exMil2Civ

Als bedrijf