Rekrutering en selectie

Bij exMil2Civ zijn we steevast op zoek naar bedrijven, overheidsinstellingen en organisaties die onze militaire achtergrond waarderen en waar we een betekenisvolle bijdrage kunnen leveren. Op die manier zorgen we ervoor dat jij niet zomaar een nummer wordt.

Onze zoektocht beperkt zich niet alleen tot België maar bekijkt ook de mogelijkheden in het buitenland.

Defensie is een wereld op zich. Als militair kunnen we zoveel. Van het besturen van zware voertuigen tot het bedienen van drones, van piloot tot scheepstechnicus, van IT-engineer tot overheidsopdrachtenspecialist, de vaardigheden zijn eindeloos.

Als dit jou interesseert, aarzel dan niet en grijp je kans. Jouw nieuwe toekomst begint hier.

Vacatures

Ben je op zoek naar een vaste job buiten Defensie of na je diensttijd? Bij exMil2Civ plaatsen we interessante vacatures op onze vacaturepagina zodra we ze hebben. Door je te registreren, kun je gericht solliciteren.

Bij exMil2Civ nemen we de tijd om je CV en verwachtingen door te nemen. We streven ernaar om de juiste baan voor de juiste persoon te vinden. Wij vergelijken jouw kandidatuur met de vereiste vaardigheden en mogelijkheden van de vacature.

We geven altijd feedback. Als er een match is, stellen we je voor aan het bedrijf.

Spontane sollicitaties

Bij exMil2Civ kijken we niet alleen naar kandidaten voor bestaande vacatures. We werken in beide richtingen.

Je hoeft dus niet te wachten tot we een vacature publiceren. Sterker nog, we moedigen je aan om spontaan te solliciteren. Op die manier weten we dat je actief op zoek bent en kunnen we de tijd nemen om samen met jou je wensen en vaardigheden te bespreken. Tijdens dit gesprek kun je precies aangeven wat je wilt.

Wij raadplegen ons netwerk om te kijken welke mogelijkheden er zijn voor jouw profiel en geven je feedback zodra we een aanbieding hebben die aan jouw wensen voldoet.

Job alert

Vind je niet direct wat je zoekt, ben je gewoon nieuwsgierig of wil je de kat uit de boom kijken? 

Geen probleem. Schrijf je in op onze job alert en laat ons weten waar je interesses liggen.