Loopbaanbegeleiding

De overstap naar een nieuwe job buiten Defensie kan moeilijk zijn. Waar moet je beginnen? Welke richting wil je uit?

Heb je misschien interesse in zelfstandig ondernemerschap? Er zijn zoveel mogelijkheden dat het moeilijk is om het overzicht te behouden.

Laat je niet ontmoedigen. Bij exMil2Civ staan we klaar om je te ondersteunen. Samen gaan we de uitdagingen aan. We helpen je bij het vertalen van jouw militaire vaardigheden naar een taal die begrijpelijk is voor de bedrijven waarmee we samenwerken. 

Als je vragen hebt, aarzel dan niet en neem vrijblijvend contact op met ons team!

Wat wil je bereiken?

Sommige vragen kunnen alleen door jou beantwoord worden.  Waar ben je goed in en wat doe je graag? Hoe belangrijk is het woon-werkverkeer voor jou? Wil je flexibele werktijden om je kinderen naar school te kunnen brengen?

Het lijken eenvoudige vragen maar ze zijn niet altijd gemakkelijk te beantwoorden.

Bij exMil2Civ werken we samen met een ervaren loopbaanconsulent. Je staat er dus niet alleen voor. Neem contact met ons op en ontdek hoe we je kunnen helpen. Wist je trouwens dat je als militair ook recht hebt op loopbaancheques?

Van CV tot interview

Als militairen begrijpen wij precies wat jouw militair CV inhoudt. Heb je deelgenomen aan buitenlandse opdrachten?  Dan ben je ongetwijfeld flexibel en toegewijd en begrijp je hoe belangrijk teamwork is.

Buiten Defensie is dit begrip helaas niet altijd aanwezig.

Bij exMil2Civ helpen we je bij het vertalen van jouw militaire vaardigheden. We bieden handige tips en trucs voor het opstellen van je CV of motivatiebrief. Als je bent uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek, gefeliciteerd!

We helpen jou met de voorbereiding zodat we jouw slaagkansen aanzienlijk vergroten.

 
 

Zelfstandige worden

Werken in loondienst is niet altijd de beste optie. Soms is het verstandig om zelfstandige te worden. Maar hoe pak je dat het beste aan? Is de uitleg van je boekhouder niet voldoende?  Bespreek je graag de opties met collega’s? Dan ben je bij exMil2Civ aan het juiste adres.

Neem contact met ons op en ontdek wat het beste bij jou past. We helpen je graag verder.